Haiiiiiiii ^_^

Hello! It’s 4am here and I just had my long distance Saturday night-Sunday morning with the bf. We talked from morning til night and continued Skype-ing. Rasanya dari pagi sampe malem kami ngobrol terus. Sempet bingung mau ngobrolin apa, then we proceeded with pranking each other then we had other topics to discuss 😆

Kenapa ya setiap bener-bener niat mau nulis dan ngeblog trus sharing life updates gitu, sering kali mentok? Apa karena ide menulisnya belum terbentuk ya? Walaupun impromptu sih niatnya pengen bisa nulis sesuatu gitu yang layak dipost diblog (LAH. Malah curhat soal etika penulisan blog, mPus?)

Kalo ditanya kenapa saya nggak pernah ngapdet blog, ga tau juga sih jawabnya gimana. I’m not busy. I don’t tweet that much either, so I can’t put twitter as scapegoat. I just..don’t think my life is so interesting that I need to put it into writing? Probably, yes (yeeeee nanya-nanya sendiri, dijawab sendiriiii Puspa ngantuuukkk~~)

Eh btw kemaren saya tes TKD Kemlu, lho. Dan HAHAHAHHAsusahnyaHAHAHAHAHAHA. Skor nya ga gitu bagus sih, But I’ve tried 🙂 I really put my best effort there, and I hope I’ll get what’s best for my future. Aamiin. Mohon doanya ya temanteman, buat hasilnya. Semoga dberi yang terbaik. Dan jika belum berhasil, semoga diberi keikhlasan dan diberikan jalan yang lebih baik oleh Allah. Aamiin (lagi).

Udah ah, ngantuk. Minggu depan ngeblog lagi 🙂

Love yous.

IMG_20130914_023111

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: